RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Simpozionul cu tema ,,NOI ABORDĂRI CLINICO - TERAPEUTICE ÎN MANAGEMENTUL BOLILOR LA ANIMALELE DE RENTĂ’’, București 29.3.2024

Prima pagină Noutăți Congresuri și expoziții Simpozionul cu tema ,,NOI ABORDĂRI CLINICO - TERAPEUTICE ÎN MANAGEMENTUL BOLILOR LA ANIMALELE DE RENTĂ’’, București 29.3.2024

19.4.2024

Simpozionul cu tema ,,NOI ABORDĂRI CLINICO - TERAPEUTICE ÎN MANAGEMENTUL BOLILOR LA ANIMALELE DE RENTĂ’’, București 29.3.2024 Continuând tradiția anilor anteriori, firma Bioveta România se implică activ în pregătirea studenților din cadrul Facultăților de Medicină Veterinară din România. În data de 29 03 2024, am avut prilejul de a fi prezenți în Facultatea de Medicină Veterinară din București la Simpozionul cu tema ,,NOI ABORDĂRI CLINICO - TERAPEUTICE ÎN MANAGEMENTUL BOLILOR LA ANIMALELE DE RENTĂ’’ . La eveniment au participat studenții anului VI cursanți ai modulului masteral ANIMALE DE RENTĂ, de la disciplinele masterale Managementul Bolilor Suinelor având drept coordonator Șef de lucrări Doctor Valerica Constantinescu și Managementul Bolilor Rumegătoarelor, coordonator fiind Șef de lucrări Doctor Alexandru Duțulescu.

Cuvântul de deschidere a aparținut Domnului Profesor Doctor Mario Darius Codreanu, care a subliniat rolul important al întâlnirilor dintre cursanți și compania Bioveta România SRL, făcând mai ușor transferul informației ce provine de la specialiștii implicați în dezvoltarea celor mai noi produse de uz veterinar. 

A urmat prezentarea companiei Bioveta A.S. cu o experiență de peste 100 de ani și prezență în peste 100 de țări din lumea întreagă, făcută de Mgr. Jana Snytova Country Manager  în Bioveta România SRL .

Pe parcursul a patru ore studenții au participat la două prezentări cu conținut focusat pe principalele boli întâlnite în fermele de suine și bovine din Romania, susținute de Dr. George Militaru Area Manager  din cadrul firmei Bioveta Romania SRL.

Prima prezentare - PROTOCOALE TERAPEUTICE ȘI CURATIVE ÎN BOLILE SUINELOR, a adus în prim plan problematica celor mai importante entități care sunt implicate in Complexul Bolilor Respiratorii la suine, a bolilor din sfera digestivă si genitală precum și a bolilor parazitare. Am adus in atenția audienței produsele noi KETOPTOFEN BIOVETA 100 mg/ml și BIOSUIS ParvoEry L(7) ce vor completa portofoliul actual. Au fost prezentate inclusiv imagini video care să exemplifice modul în care se pregătesc și administrează corect produsele în condițiile de teren.

A doua prezentare - PROTOCOALE TERAPEUTICE ȘI CURATIVE ÎN BOLILE BOVINELOR, prin conținutul ei a încercat să clarifice importanța diagnosticului promt și practic a principalelor boli cu care se confruntă fermierii în efectivele lor. Bolilor aparatului respirator și digestiv le-a fost alocat un spațiu de expunere suficient, astfel încât să aducă lumină și să orienteze medicul veterinar în stabilirea protocolului terapeutic sau profilactic în fermele de bovine. Noul vaccin pentru profilaxia bolilor respiratorii adus în portofoliul nostru, BoviBio Respi 5, simplifică semnificativ imunoprofilaxia din ferme. Nu a fost omisă nici igiena glandei mamare și adus spre dezbatere produsul INTRAMAR SEAL care închide accesul germenilor din adăposturi la nivelul canalului galactofor, oferind protecție acinilor glandei mamare fără aport de antibiotice.

Dorim să mulțumim atât cadrelor didactice implicate în organizarea evenimentului, cât și cursanților pentru interesul manifestat, în speranța că prezentările noastre au reușit să fie de folos viitorilor specialiști, și de asemenea așteptând să ne revedem la alte evenimente similare.

Cu stimă,

Echipa Bioveta Romania SRL

 

 

     

     

 

 

 



Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B