RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

GREEN, repelent aplicabil la cabaline

Prima pagină Gama de produse Veterinar GREEN, repelent aplicabil la cabaline

Repelent eficient împotriva insectelor înțepătoare, inclusiv țânțari, muște negre, țoabe, tăuni

tip de produs: Produse antiparazitare
Specii țintă: Cabaline
NU ESTE ÎNREGISTRAT ÎN ROMÂNIA   

Aveți nevoie de ajutor?

SUBSTANȚE ACTIVE

Geraniol 2,16 g/100 g, citriodiol 2,96 g/100 g, ulei esențial de geranium 0,98 g/100 g, ulei esențial de citronella 2,47 g/100 g, într-o combinație unică (Gerosil 9).

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Pulverizați uniform produsul de la o distanță de 20 - 30 cm pe părul curat și uscat al calului! Poate fi aplicat și ca un strat de acoperire. Pe capul calului se aplică întotdeauna ca un strat de acoperire cu o cârpă curată și uscată sau cu un burete. Evitați aplicarea produsului în ochii, nările și gura calului sau în zonele cu răni. Aplicarea se poate repeta în caz de nevoie. În perioadele în care insectele au o activitate maximă, se recomandă aplicarea de mai multe ori pe zi a preparatului. Înainte de a se utiliza, citiți întotdeauna informațiile și inscripționarea despre produs. În timpul aplicării, recomandăm să utilizați ochelari de protecție sau alte echipamente de protecție pentru ochi. În cazul aplicării ca strat de protecție, recomandăm folosirea mânușilor de protecție. Utilizați biocidele în condiții de siguranță.

REACȚII ADVERSE NEGATIVE

Persoanele care știu că au hipersensibilitate la substanțele pe care le conține produsul, ar trebuie să umble cu precauție cu acesta.

DEPOZITARE

A se păstra în ambalajele originale bine închise, în spații ventilate, la temperaturi sub 30 °C. A nu se expune la razele directe ale soarelui.

EXCIPIENȚI, COMPONENTE PERICULOASE:

Etanol denaturat, ulei esențial de citronella, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de mentă, ulei esențial de eucalipt


Trimiteți mail


antispam
Zadejte text z obrázku

sau sunați


+40 735 859 936