RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

IVASAN Spray

Prima pagină Gama de produse Veterinar IVASAN Spray

Pentru dezinfecţia suprafeţelor şi obiectelor

tip de produs: Produse antiseptice, dezinfectante
NU ESTE ÎNREGISTRAT ÎN ROMÂNIA   

Aveți nevoie de ajutor?

Dezinfectantul lichid eficient împotriva virușilor, bacteriilor și fungilor este destinat pulverizării directe în clădirile de uz veterinar și în crescătorii. Produsul nu conține clor, nu este inflamabil, este incolor și inodor.
Acesta dezinfectează și îndepărtează mirosurile de pe mesele de consultații, din cuștile de transport, paturile animalelor de companie, cuștilor de la grădina zoologică, țarcurilor și instrumentelor pentru crescătorii, inclusiv a bolurilor.
IVASAN spray nu deteriorează materialele și din acest motiv este ideal pentru dezinfectarea mobilei, covoarelor, saltelelor contaminate și a altor materiale, îndepărtând totodată și mirosul. Materialele tratate nu își modifică culoarea și nu sunt afectate în niciun alt mod.
După tratament pe suprafață se formează un strat fin de polimer, care elimină contaminarea biologică (bacterii, viruși, mucegaiuri, fungi) de pe suprafața tratată după timpul de expunere prescris. Acest strat protejează timp de mai multe zile și reduce riscul recontaminării.
Stratul de polimer poate fi clătit cu apă după timpul de acțiune prescris.

SUBSTANȚA ACTIVĂ

cloruri de alchil(C12‐16) dimetilbenzil‐ amoniu – 0,025 g/100 g

Excipient: PHMG – polihexametilen-guanidină hidroclorid.

Produsul are efecte antibacteriene caracteristice de lungă durată (bacterii G+ și G– , bacteria tuberculozei), antivirale și antifungice. Nu a fost raportată existența germenilor rezistenți.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE ȘI POSOLOGIE

Pulverizați pe suprafețele mirositoare și murdare și lăsați să acționeze minim 15 minute. Nu este necesară spălarea sau altă tratare a suprafeței tratate după aplicare.
În cazul în care prietenul dvs. patruped a murdărit adăpostul sau patul său, este bine să aplicați IVASAN Spray și să lăsați să acționeze minim cincisprezece minute înainte de spălare. Acest mod de aplicare asigură o curățenie de 100% fără niciun miros.
IVASAN Spray este, de asemenea, delicat cu mamiferele, păsările și reptilele mici, putând fi utilizat în siguranță pentru dezinfectarea spațiilor de creștere a acestora. După o scurtă expunere, ștergeți sau clătiți produsul de pe suprafața tratată și suprafața poate intra imediat în contact cu animalele.
Perioada de timp necesară pentru efectul biocid - minim 15 minute.
Nu se cunosc reacții adverse directe sau indirecte probabile.

DEPOZITARE

Nu sunt necesare măsuri speciale de precauție.
A se depozita la temperaturi între 10 și 25 °C.
Produsul nu trebuie expus la lumina directă a soarelui.

VALABILITATE

24 luni.

MĂRIMEA AMBALAJULUI

500 ml.


Trimiteți mail


antispam
Zadejte text z obrázku

sau sunați


+40 735 859 936