RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

REMOPHAN 75 μg/ml

Prima pagină Gama de produse Veterinar REMOPHAN 75 μg/ml

Soluție injectabilă (ESTROPUR)

tip de produs: Produse hormonale
Specii țintă: Suine, Bovine
NU ESTE ÎNREGISTRAT ÎN ROMÂNIA   

Aveți nevoie de ajutor?

COMPOZIȚIE

1 ml de soluție injectabilă conține + Cloprostenolum natricum 75 μg Substanța activă a produsului este (+) cloprostenol sub formă de sare sodică. Această substanță reprezintă un analog sintetic al prostaglandinei F2‐ alpha, care are un efect luteolitic specific.

SPECII ȚINTĂ

Vaci, juninci, scroafe.

INDICAȚII

Biotehnic

Bovine - sincronizarea și inducerea căldurilor la juninci și vaci și sincronizarea ciclului sexual al donatorilor și primitorilor în programul de transfer de embrioni în stadiul incipient la bovine.

Scroafe - sincronizarea și inducerea fătării;

Terapeutic

Tulburări funcționale ovariene, anestru postpartum și postservice, endometrită cronică postpuerperală, piometra, întreruperea gestației normale sau patologice în prima jumătate a gestației, terapia combinată a chiștilor foliculari, inducerea fătării.

POSOLOGIE

Bovine:

1) sincronizarea căldurilor - se administrează 2 ml de produs (0,15 mg de substanța activă). La sincronizarea căldurilor, determinați mai întâi corpus luteum (ziua 6 - 18 de ciclu) și în funcție de dezvoltarea simptomelor de călduri, inseminați la 70 - 120 ore după administrare. Dacă nu apar simptomele de călduri, preparatul poate fi administrat din nou în ziua 11 după primul tratament. În cazul donatorilor de embrioni, administrați în ziua 3 după inițierea preparării superovulației (doza de dimineață 2 ml, doza de seară 2 ml). La tratarea tulburărilor funcționale ovariene, inseminați la primele călduri provocate de administrarea preparatului; dacă simptomele de călduri nu apar, se poate repeta administrarea în ziua 11.

2) chiștii foliculari ‐ în terapia combinată, administrați produsul în ziua 10 - 14 după administrarea LHRH pe baza detectării răspunsului ovarian pozitiv.

La tratarea afecțiunilor uterine postpuerperale, repetați administrarea la intervale de 10 zile, inseminați doar după a doua administrare.

Scroafe:

Administrați (în spatele urechii) o singură doză de 1 ml de preparat (75 μg de substanță activă) din ziua 111 de gestație. Majoritatea fătărilor induse încep în decurs de 19 - 30 ore de la administrare.

MOD DE ADMINISTRARE

Bovine: intramuscular sau sub mucoasă folosind o jumătate de doză.

Scroafe, iepe: intramuscular.

PERIOADE DE ELIMINARE

Carne - 24 ore, lapte - 4 ore

VALABILITATE

Valabilitate 2 ani, după prima deschidere 14 zile.

DEPOZITARE

A se păstra într-un loc ferit de umezeală, la temperaturi între 10 și 25 °C. A se feri de lumină.

MĂRIMEA AMBALAJULUI

10 × 2 ml, 10 × 4 ml, 1 × 10 ml, 5 × 10 ml, 5 × 20 ml.


Trimiteți mail


antispam
Zadejte text z obrázku

sau sunați


+40 735 859 936