RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Banca Bioveta

Prima pagină Banca Bioveta

Stimați parteneri,

dorim să vă informam, că programul nostru de loialitate "Bioveta Partners" a fost modificat. Din data de 1 octombrie 2014, numele programului este schimbat în "Banca Bioveta", ne-am schimbat, de asemenea, regulile de colectare de puncte, și am extins lista de beneficii pentru  punctele de Aur. Credem ca o sa va placa noile noastre beneficii. Aceia dintre voi, care sunt deja înscriși în program “Bioveta Partners” nu trebuie să vă faceți griji - nu veți pierde nici un punct, ele vor rămâne în contul dvs. și se vor acumula atâta timp cât veți continua achizitia produselor noastre. Vă rugăm să citiți detaliile despre noul program aici:

Program de Loialitate ”BANCA BIOVETA”

Programul ”BANCA BIOVETA” este destinat pentru medicii veterinari ce își desfășoară activitatea în România, care achiziționează produse veterinare fabricate de compania Bioveta, a.s. de la distribuitorii de medicamente. Pentru toți cei care vă implicați în acest program de loialitate, Bioveta va deschide un cont de puncte.

Nu trebuie să faceți aproape nimic. Cumpărați produsele veterinare ale companiei Bioveta de la distribuitorul dumneavoastră de medicamente și colectați prospectele informative cu codurile de bare. Trimiteți periodic prospectele informative sau numai codurile de bare la adresa filialei Bioveta România, noi le evaluăm și reprezentanții noștri comerciali vă vor aduce premiile.

Sperăm că, oferta noastră este interesantă pentru dumneavoastră și că, vă veți înregistra în programul de loialitate BANCA BIOVETA. Suntem încântați să colaborăm
cu dumneavoastră.