RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

BIOVETA A.S. LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL VIV ASIA DIN BANGKOK

Prima pagină Noutăți Congresuri și expoziții BIOVETA A.S. LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL VIV ASIA DIN BANGKOK

30.4.2015

BIOVETA A.S. LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL VIV ASIA DIN BANGKOK Marele centru de expoziții și congrese BITEC în Bangkok a găzduit în mod tradițional pe 13-15.3.2015 târgul internațional VIV Asia, care a avut ca teme principale noile tendințe și inovații în creșterea animalelor de fermă și producția de alimente.

Pentru compania noastră participarea la această expoziție de prestigiu este o ocazie binevenită de a întâlni personal partenerii noștri de afaceri pe care îi avem pe continentul asiatic. Dezvoltarea segmentului nu numai la animalele de fermă, dar și la animalele de companie a crescut rapid în această regiune în ultimii ani și Asia este considerată ca o piață de perspectivă foarte bună pentru produsele noastre.

Standul nostru expozițional, pe care îl pregătim în mod tradițional în colaborare cu firma VetSuperior, a fost vizitat de numeroși distribuitori și utilizatori finali, nu numai din Thailanda, ci, de asemenea, din India, Singapore, Vietnam, Myanmar, țările din Orientul Mijlociu și Africa. Datorită contactelor nou obținute, compania noastră a mărit numărul de țări în care exportă produsele noastre. Republica Uniunii Myanmar (fosta Barma) a devenit țară nouă, în acest caz am încheiat noi contracte pentru exportul produselor noastre.

Este foarte plăcut pentru noi să aflăm în această expoziție prin distribuitorii noștri, că vaccinurile Biocan sunt utilizate, de asemenea, pentru vaccinarea câinilor împăratului Thailandei, care este chinolog foarte pasionat și sprijină și sponsorizează adăposturi de câini din diferite zone ale Thailandei. Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B