RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Fiprin soluție pentru picurare pe piele – spot-on pentru câini și pisici

Prima pagină Noutăți Noutăți în sortiment Fiprin soluție pentru picurare pe piele – spot-on pentru câini și pisici

1.11.2017

Fiprin soluție pentru picurare pe piele – spot-on pentru câini și pisici

Molecula de fipronil s-a utilizat inițial în anii optzeci din secolul trecut ca și erbicid și insecticid. Fipronilul este însă și în continuare deosebit de eficient împotriva păduchilor și căpușelor, dar se utilizează și la prevenirea atacului păduchilor malofagi și acarienilor.

 

10 motive, pentru care ar trebui să cumpărați și să folosiți FIPRIN

 

Absolut sigur pentru persoanele care aplică preparatul
Toate substanțele cuprinse în preparatul FIPRIN spot-on au concentrații, care nu sunt periculoase pentru om nici în cazul stropirii întâmplătoare. În plus, aplicarea este simplă și sigură, așa că asemenea evenimente nu ar trebui să intervină deloc.

Apariția rapidă a efectului
Substanța activă fipronil cuprinsă în preparatul FIPRIN spot-on omoară puricii deja la 18 ore de la aplicare, în interval de 24 până la 48 de ore după aplicare distruge căpușele. Efectul rapid împiedică transmiterea bolilor de la paraziți la animale.

Efectul de contact
Puricele sau căpușa sunt exterminate deja la simplul contact corporal cu fipronilul, care acționează selectiv asupra receptorilor GABA la insecte și produce un defect de transmitere a impulsului. Căpușa sau puricele manifestă excitații considerabile și ulterior mor.

Rezistența la apă
Preparatul FIPRIN spot-on este greu solubil în apă, ceea ce garantează rezistența lui la ploaie, îmbăieri și apă în caz de înot al animalelor și efectul rezidual de lungă durată al acestuia.

Efect de lungă durată timp de câteva săptămâni
Substanța activă firponil este lipofilă, se depozitează în glandele sebacee ale animalului și se eliberează tretat odată cu sebum timp de minim 4 săptămâni. După trecerea acestei perioade, concentrația de fipronil din grăsime scade. Ulterior, preparatul trebuie aplicat din nou câinelui sau pisicii.

Dozare precisă în funcție de greutatea animalului
FIPRIN spot-on se expediază pentru câini în patru 4 mărimi: S (2 - 10 kg gr. v.), M (10 - 20 kg gr. v.), L (20 - 40 kg gr. v.), XL (peste 40 kg gr. v), ceea ce permite aplicarea preparatului în funcție de categoria de greutate a câinelui. Pentru pisicile de toate categoriile de greutate, este destinată o singură mărime a tubului (Cat).

Ajunge să aplicați o singură pipetă
Datorită mărimilor diferite de pipete s-a atins faptul, că doza preparatului FIPRIN spot-on pentru un animal de categorii de greutate diferite, este cuprinsă într-o singură pipetă. Aplicarea unei pipete asigură protecția câinelui sau pisicii împotriva puricilor, căpușelor și păduchilor malofagi timp de câteva săptămâni sau luni.

Menajant și sigur atât pentru animalul tratat, omul matur cât și pentru copii mici
După aplicare, substanța activă fipronil nu ajunge în sângele câinelui și nici al omului, care este în contact strâns cu animalul său tratat cu preparatul FIPRON spot-on. Preparatul este adecvat și pentru animalele, care sunt în contact cu copii mici.

Este sigur și pentru animalele gestante și care alăptează
FIPRIN spot-on se poate aplica la căței, pisoi, cățele și pisici gestante sau care alăptează. Confirmat de specialiști și de practică.

FIPRIN spot-on este fabricat de către un producător cehesc cu tradiție îndelungată de fabricație de medicamente veterinare eficiente și sigure. La dispoziție pe un preț deosebit de favorabil.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați:

http://www.bioveta.ro/ro/gama-de-produse/veterinar/fiprin-50-mg-spot-on-solutie-pentru-pisici.html

http://www.bioveta.ro/ro/gama-de-produse/veterinar/fiprin-67-mg-spot-on-solutie-pentru-caini-s.html

http://www.bioveta.ro/ro/gama-de-produse/veterinar/fiprin-134-mg-spot-on-solutie-pentru-caini-m.html,

http://www.bioveta.ro/ro/gama-de-produse/veterinar/fiprin-268-mg-spot-on-solutie-pentru-caini-l.html,

http://www.bioveta.ro/ro/gama-de-produse/veterinar/fiprin-402-mg-spot-on-solutie-pentru-caini-xl.html,