RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

LINEOMAM LC soluție intramamară

Prima pagină Noutăți Noutăți în sortiment LINEOMAM LC soluție intramamară

30.10.2017

LINEOMAM LC soluție intramamară

Preparat pentru tratamentul intramamar al mastitelor la bovine cu un spectru larg de eficiență contra celor mai frecvenți agenți ai mastitelor infecțioase inclusiv Staphylococcus aureus și Escherichia coli.

Eficiență superioară verificată clinic contra unor patogeni periculoși pentru glanda mamară.

Forma de aplicare a soluției apoase permite o interdependență excepțională a substanțelor active în perenchimul glandei mamare.

Termenul de protecție este complet comparabil cu preparatul concurenței aflat pe piață - laptele 84 de ore, carnea 36 de ore.

 

COMPOZIȚIE

1 aplicator având capacitatea de 10 ml conține:

Lincomycinum  (ut hydrochloridum)                    330 mg   

Neomycini sulfas                                             100 000 IU

                       

SPECII DE ANIMALE ȚINTĂ

Rumegatoare

INDICAȚII CU PRECIZAREA PENTRU SPECIA DE ANIMALE ȚINTĂ

Tratamentul mastitei la rumegatoarele în cursul lactației, cauzate de bacterii sensibile la combinația lincomicinei și neomicinei. În general, sensibile la lincomicină și/sau neomicină sunt bacteriile din specia Staphylococcus spp. inclusiv tipurile S. aureus, specia Streptococcus spp. inclusiv S. agalactiae, S. dysgalactiae și S. uberis, și bacteriile coliforme inclusiv E. coli

CANTITATEA ADMINISTRATĂ ȘI MODUL DE ADMINISTRARE

Administrare intramamară.La o doză, în fiecare sfert afectat, se aplică conținutul 1 aplicator, adică 100 000 IU de neomicină sulfat și 330 mg de lincomicină. În total, în sfertul afectat, se aplică 3 doze. Aplicarea se repetă după 12 ore.

AMBALAJ

24 x 10 ml, parte componentă a ambalajului este un număr de 24 de șervețele de dezinfecție umezite 65% v/v în soluție de alcool izopropilic. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați:  http://www.bioveta.ro/ro/gama-de-produse/veterinar/lineomam-lc-solutie-intramamara.html