RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

BIOVETA – expozant official din Republica Cehă la Universal Exposition EXPO 2015

Prima pagină Noutăți Congresuri și expoziții BIOVETA – expozant official din Republica Cehă la Universal Exposition EXPO 2015

30.4.2015

BIOVETA – expozant official din Republica Cehă la Universal Exposition EXPO 2015 Compania Bioveta, A.S. va fi prezentă, împreună cu alte șase companii de top din Cehia, în cadrul unei expoziții sub sloganul Laboratory of Life ­(Laboratorul de vieții), în expoziția cu numele Universal Exposition EXPO 2015. Expozitia va avea loc la Milano, Italia începând cu 1 mai 2015 până la 31 octombrie 2015, iar la ea vor lua parte 130 de țări.

Toți partenerii expoziției din Cehia (Institutul de Chimie Organica si Biochimie al Academiei de Științe din Cehia, Nafigate, Bioveta, Institutul de Cercetare Botanică, CzechGlobe; ZOO Praha) ale căror activități sunt legate de tema principală a EXPO 2015 "Hrănirea planetei, energie pentru viață", vor contribui prin participarea lor la reprezentarea Republicii Cehe în această expoziție.

Pavilionul național ceh, a fost creat de care unii dintre cei mai distinși artiști, Federico Díaz, Jakub Nepraš, Lukáš Rittstein, Maxim Velšovský care iau parte, vor prezenta rezultatele unor studii științifice, unice ca și concept la nivel mondial.

Republica Cehă dorește să contribuie la tema de expoziției EXPO 2015 ca o țară cu tradiție bogată atât în domeniul producției agricole și alimentare, cât și ca o țară care este lider mondial în alte domenii asemanatoare. Va prezenta astel experiența și inovația în grija pentru sursele de apă și folosirea lor, precum și rezultatele cercetării efectuate de către instituțiile cu profile biochimice și nanotehnologice științifice aplicate pentru a proteja mediul înconjurător, oamenii, sănătatea animalelor și în producția de alimente sigure.

Pentru Bioveta, EXPO 2015 este o mare oportunitate pentru comunicare și marketing, atât în Republica Cehă cât și la nivel mondial. Compania va apărea intr-o prezentare de marketing exclusiv prin intermediul partenerilor media, Televiziunea cehă, Cehia radio, precum și ziare cotidiene la nivel national.

Link-uri:

Expo 2015 - prima pagina: http://www.expo2015.org/en

Laboratory of Life: http://www.expo2015.org/en/participants/countries/czech-republic



Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B