RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Actualitați

Prima pagină Noutăți Actualitați

PAȘTE FERICIT!

PAȘTE FERICIT!

21.4.2022

Invitația la simpozion

Invitația la simpozion

26.1.2022

Simpozionului organizat în parteneriat cu Facultatea de Medicină Veterinară București, cu tema “OPTIMIZAREA IMUNOPROFILAXIEI SPECIFICE ÎN BOLILE INFECȚIOASE ALE ANIMALELOR DE COMPANIE”, în data de 26.01.2022, orele 10:00-13:00, în Amfitetarul Locusteanu din cadrul Facultății de Medicină Veterinară.

Bioveta România întâlnire cu viitorii medici veterinari de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara

Bioveta România întâlnire cu viitorii medici veterinari de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara

23.11.2021

“ Compania Bioveta România a fost prezentă în data de 16 Noiembrie 2021 la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”din Timișoara, unde studenții din anul terminal au avut posibilitatea de a participa la o discuție interactivă și de a obține informații despre ceea ce reprezintă brandul Bioveta, portofoliul de produse destinat animalelor de companie, dar și o discuție în detaliu despre gama de vaccinuri Novel, prezente pe piața din România. Compania noastră se bucură de o strânsă colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, fiind a 2-a întâlnire cu viitorii medici veterinari, întâlniri care au avut ca și scop crearea unor conexiuni între mediul universitar și cel profesional, familiarizând astfel studenții cu produsele noastre disponibile pe piața din România. Echipa Bioveta vă mulțumește pentru participare și buna colaborare! ”

Invitație

Invitație

15.11.2021

MODIFICAREA UTILIZĂRII ANTIBIOTICELOR LA ANIMALE, RESPINSĂ

MODIFICAREA UTILIZĂRII ANTIBIOTICELOR LA ANIMALE, RESPINSĂ

11.11.2021

La mijlocul lunii septembrie a existat o discuție despre potențialele limitări ale utilizării antibioticelor la animale, despre care majoritatea fermierilor și crescătorilor de animale nu au știut. Parlamentul European (PE) a discutat o propunere de modificare a normelor existente privind rezervarea anumitor antibiotice pentru utilizare exclusivă în medicina umană. În cazul în care rezoluția comisiei Parlamentului European* obține majoritatea de voturi, Comisia Europeană (CE) ar fi chemată să prezinte o versiune de modificare a regulilor menționate. Rezoluția a vizat, printre altele, medicamentele din grupul fluorochinolonelor, cefalosporinele de generația a 3-a și a 4-a, polimixinele și macrolidele. În general, a cerut definirea unor condiții excepționale în care un HRAM (antimicrobian rezervat pentru oameni) ar putea fi utilizat la animale. Grupele de antibiotice menționate mai sus includ o serie de medicamente - crescătorii de animale nu s-ar descurca fără ele și starea de sănătate a animalelor ar fi afectată. Trebuie menționat că așa-numitele restricții de indicație se aplică deja unora dintre aceste medicamente. Proiectul de rezoluție a primit critici considerabile, printre…

Intalnire cu viitorii medici veterinari de la Universitatea din Iasi

Intalnire cu viitorii medici veterinari de la Universitatea din Iasi

27.10.2021

„ În data de 22 octombrie 2021 compania Bioveta România a fost prezentă la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții (USV Iași) la o întâlnire interactivă cu studenții din anul terminal unde aceștia au avut posibilitatea să afle informații despre brandul Bioveta, portofoliul de produse pentru animalele de companie, participând totodată la o discuție mai amplă despre gama de vaccinuri NOVEL, disponibilă pe piață. Această primă întâlnire a avut rolul de a crea punți de legătură între mediul universitar și cel profesional și poate  reprezenta începutul unei colaborări fructuoase, în urma căreia profesia de veterinar va avea cel mai mult de câștigat.  Echipa Bioveta vă multumește pentru participare și colaborare!”

Invitație

Invitație

20.10.2021

 BIOVETA ROMÂNIA a fost partener la congresul VET CAMP AVER 2021

BIOVETA ROMÂNIA a fost partener la congresul VET CAMP AVER 2021

25.8.2021

S.C BIOVETA ROMÂNIA SRL a susținut și a participat la congresul VET CAMP AVER, singura tabără hands-on de medicină ecvină din România, dedicată studenților. În cadrul evenimentului a avut loc prezentarea programului de vaccinare preventivă la ecvine cu produsele companiei Bioveta disponibile pe piața din România, la acest eveniment participând medici veterinari practicanți, specializați în prevenția și tratarea ecvinelor. Evenimentul a avul loc în localitatea Orășcioara de Jos din județul Hunedoara, în data de 25.08.2021 "

Continuam cooperarea cu Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara

Continuam cooperarea cu Facultatea de Medicina Veterinara din Timisoara

1.7.2021

Începând cu data de 20.06.2021 la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara, la disciplina de Boli Infecțioase, a fost instalat standul cu produsele companiei Bioveta. În vitrină se regăsesc produse destinate animalelor de companie, sub aceeași formă de ambalare, care se regăsește și pe piața din România. Scopul a fost acela de a familiariza studenții din anii terminali cu produsele disponibile pe piață, Primul pas în colaborarea noastră cu Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, a fost participarea noastră ca și sponsor la ediția on-line a Simpozionului Științific International, a urmat prezentarea portofoliului nostru pentru animale de companie, și nu în ultimul rând a urmat instalarea vitrinei din cadrul facultății.

O nouă locație pentru ambalarea preparatelor hormonale

O nouă locație pentru ambalarea preparatelor hormonale

29.6.2021

Bioveta a început activitatea de ambalare a preparatelor hormonale într-o nouă locație. Producția se desfășoară acum folosind un sistem de cazane pentru formulare și tehnologie pentru izolare, așa-numita tehnologie încapsulată. Folosind un sistem de conducte, produsul este pompat către liniile de umplere și ambalat în sticle sau fiole. O altă noutate este plasarea dispozitivului de liofilizare conectat la linia de umplere. Această investiție de aproximativ 130 milioane de coroane (5.200.000 EUR) a redus, de asemenea, riscul unor posibile întreruperi în aprovizionarea pieței, garantând o creștere semnificativă a volumului de producție, dar menținând în același timp cea mai înaltă calitate a produsului.

Prezentarea firmei Bioveta a.s. și a portofoliului pentru animale de companie

Prezentarea firmei Bioveta a.s. și a portofoliului pentru animale de companie

7.6.2021

S.C. BIOVETA ROMÂNIA S.R.L. împreună cu Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară "Regele Mihai I al României" din Timișoara, organizează pentru studenții din anul terminal "Prezentarea gamei de produse pentu animale de companie ale companiei Bioveta a.s.", eveniment ce va avea loc on line, în data de 09.06.2021, în intervalul orar 14:00 - 15:00.