RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

BIOVETA A PARTICIPAT PERSONAL LA CONFERINȚA DIN LVIV

Prima pagină Noutăți Actualitați BIOVETA A PARTICIPAT PERSONAL LA CONFERINȚA DIN LVIV

27.3.2024

BIOVETA A PARTICIPAT PERSONAL LA CONFERINȚA DIN LVIV În zilele de 20 și 21 martie 2024, la Lviv, Ucraina, au avut loc două conferințe ale medicilor veterinari, zootehniști, directori de cooperative și fermieri, organizate de revista Fermer.

Prima conferință s-a numit „Molochnaya ferma” și a fost dedicată problemei creșterii tineretului bovin în condițiile dificile actuale de război din țară. La această conferință, directorul nostru regional MVDr. Jiří Neužil a susținut o prelegere despre posibilitățile de vaccinare cu produsele Bioveta a.s., concentrată în principal pe produsele nou înregistrate și pe posibilitățile de utilizare a vaccinurilor marker în eliminarea bolii IBR.

A doua zi, în același loc a avut loc conferința „Svinokomplex”. La acestă conferință, MVDr. Josef Zajíc, Ph.D. a susținut o prelegere despre aplicarea produselor Bioveta în controlul reproducerii la scroafe și, de asemenea, despre utilizarea ultrasunetelor în controlul gestației. Dr. Neužil și Dr. Zajíc au fost singurii participanți străini la evenimente, care și-au prezentat personal lucrările. Ceilalți participanți străini au susținut prelegeri doar online. Din reacția participanților, a reieșit clar că participarea personală a lectorilor este întotdeauna evaluată foarte pozitiv.

Bioveta Ucraina a fost, de asemenea, unul dintre sponsorii evenimentului și a avut stand alături de distribuitorul nostru Evrovet la ambele evenimente. Întrucât a fost un eveniment unic în acest an dificil, au fost un număr mare de participanți, chiar și din zonele îndepărtate ale Ucrainei.

 

 

   Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B