RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Actualitați

Prima pagină Noutăți Actualitați

Congresul Asociației Medicilor Veterinari pentru Rumegătoare din Romania – Sinaia 2022 

Congresul Asociației Medicilor Veterinari pentru Rumegătoare din Romania – Sinaia 2022 

6.12.2022

Bioveta Romania a fost unul dintre principalii sponsori ai primei ediții a congresului Asociației Medicilor Veterinari pentru Rumegătoare din România, susținând astfel un eveniment de anvergură desfășurat în perioada 25 – 27.11. 2022. Am contribuit astfel la strângerea la un loc a experților în domeniu, a companiilor de top, a medicilor veterinari, a proprietarilor de ferme și a speakerilor internaționali. În cadrul evenimentului a avut loc lansarea noului vaccin unidoză împotriva diareilor neonatale la viței, vaccinul BioBos RCC. Lansarea a fost susținută de prezentarea speakerului nostru din Republica Cehă, Dr. Jiri Davidek, având ca temă: Complexul de Boli la Viței și tineretul bovin – situația actuală și noile opțiuni de soluționare. Mulțumim tuturor participanților pentru interesul manifestat pe tot parcursul Congresului și vă așteptăm cu nerăbdare la următoarele evenimente!

Congresului internațional AMVAC 2022, Sinaia

Congresului internațional AMVAC 2022, Sinaia

24.11.2022

Cu ocazia celei de-a XIV ediții a Congresului internațional AMVAC, desfășurat în perioada 17-19.11.2022, la care compania Bioveta a fost unul dintre partenerii principali, ne dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea Dumneavoastră și ne bucurăm că am avut șansa să colaborăm pe tot parcursul acestor ani.

PAȘTE FERICIT!

PAȘTE FERICIT!

21.4.2022

Invitația la simpozion

Invitația la simpozion

26.1.2022

Simpozionului organizat în parteneriat cu Facultatea de Medicină Veterinară București, cu tema “OPTIMIZAREA IMUNOPROFILAXIEI SPECIFICE ÎN BOLILE INFECȚIOASE ALE ANIMALELOR DE COMPANIE”, în data de 26.01.2022, orele 10:00-13:00, în Amfitetarul Locusteanu din cadrul Facultății de Medicină Veterinară.

Bioveta România întâlnire cu viitorii medici veterinari de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara

Bioveta România întâlnire cu viitorii medici veterinari de la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara

23.11.2021

“ Compania Bioveta România a fost prezentă în data de 16 Noiembrie 2021 la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”din Timișoara, unde studenții din anul terminal au avut posibilitatea de a participa la o discuție interactivă și de a obține informații despre ceea ce reprezintă brandul Bioveta, portofoliul de produse destinat animalelor de companie, dar și o discuție în detaliu despre gama de vaccinuri Novel, prezente pe piața din România. Compania noastră se bucură de o strânsă colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, fiind a 2-a întâlnire cu viitorii medici veterinari, întâlniri care au avut ca și scop crearea unor conexiuni între mediul universitar și cel profesional, familiarizând astfel studenții cu produsele noastre disponibile pe piața din România. Echipa Bioveta vă mulțumește pentru participare și buna colaborare! ”

Invitație

Invitație

15.11.2021

MODIFICAREA UTILIZĂRII ANTIBIOTICELOR LA ANIMALE, RESPINSĂ

MODIFICAREA UTILIZĂRII ANTIBIOTICELOR LA ANIMALE, RESPINSĂ

11.11.2021

La mijlocul lunii septembrie a existat o discuție despre potențialele limitări ale utilizării antibioticelor la animale, despre care majoritatea fermierilor și crescătorilor de animale nu au știut. Parlamentul European (PE) a discutat o propunere de modificare a normelor existente privind rezervarea anumitor antibiotice pentru utilizare exclusivă în medicina umană. În cazul în care rezoluția comisiei Parlamentului European* obține majoritatea de voturi, Comisia Europeană (CE) ar fi chemată să prezinte o versiune de modificare a regulilor menționate. Rezoluția a vizat, printre altele, medicamentele din grupul fluorochinolonelor, cefalosporinele de generația a 3-a și a 4-a, polimixinele și macrolidele. În general, a cerut definirea unor condiții excepționale în care un HRAM (antimicrobian rezervat pentru oameni) ar putea fi utilizat la animale. Grupele de antibiotice menționate mai sus includ o serie de medicamente - crescătorii de animale nu s-ar descurca fără ele și starea de sănătate a animalelor ar fi afectată. Trebuie menționat că așa-numitele restricții de indicație se aplică deja unora dintre aceste medicamente. Proiectul de rezoluție a primit critici considerabile, printre…

Intalnire cu viitorii medici veterinari de la Universitatea din Iasi

Intalnire cu viitorii medici veterinari de la Universitatea din Iasi

27.10.2021

„ În data de 22 octombrie 2021 compania Bioveta România a fost prezentă la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științele Vieții (USV Iași) la o întâlnire interactivă cu studenții din anul terminal unde aceștia au avut posibilitatea să afle informații despre brandul Bioveta, portofoliul de produse pentru animalele de companie, participând totodată la o discuție mai amplă despre gama de vaccinuri NOVEL, disponibilă pe piață. Această primă întâlnire a avut rolul de a crea punți de legătură între mediul universitar și cel profesional și poate  reprezenta începutul unei colaborări fructuoase, în urma căreia profesia de veterinar va avea cel mai mult de câștigat.  Echipa Bioveta vă multumește pentru participare și colaborare!”

Invitație

Invitație

20.10.2021

 BIOVETA ROMÂNIA a fost partener la congresul VET CAMP AVER 2021

BIOVETA ROMÂNIA a fost partener la congresul VET CAMP AVER 2021

25.8.2021

S.C BIOVETA ROMÂNIA SRL a susținut și a participat la congresul VET CAMP AVER, singura tabără hands-on de medicină ecvină din România, dedicată studenților. În cadrul evenimentului a avut loc prezentarea programului de vaccinare preventivă la ecvine cu produsele companiei Bioveta disponibile pe piața din România, la acest eveniment participând medici veterinari practicanți, specializați în prevenția și tratarea ecvinelor. Evenimentul a avul loc în localitatea Orășcioara de Jos din județul Hunedoara, în data de 25.08.2021 "