RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

BIOVETA - INVITAT LA SEMINARUL LUI JESMOND

Prima pagină Noutăți Actualitați BIOVETA - INVITAT LA SEMINARUL LUI JESMOND

29.4.2024

BIOVETA - INVITAT LA SEMINARUL LUI JESMOND În perioada 22-24 aprilie, reprezentanții a peste 40 de organizații partenere din 28 de țări s-au întâlnit în zona munților Alpi din nordul Italiei pentru a discuta subiecte de actualitate. Împreună au făcut schimb de experiență valoroasă, în ceea ce privește legislația actuală, privind înregistrarea produselor biocide, de asemenea au discutat despre oportunitățile de vânzare pe noi segmente și și-au menținut avansul față de concurență.

Pe lângă prezentările oficiale, participanții au avut ocazia să învețe informații detaliate din campanii publicitare, strategii comerciale, precum și mai multe despre complexitatea securității tehnologiei de ambalare în discuții individuale.

Participanții au fost, de asemenea, interesați de viziunea și tendințele lui Jesmond pe piețele individuale. Seminarul de trei zile a inclus și o vizită la fabrica de produse chimice Diachem, care produce componente parțiale pentru produsele populare micro-rapide Bio Kill și Clean Kill.

În ciuda vremii nefavorabile, participanții au apreciat atmosfera favorabilă pentru schimbul de experiențe și stabilirea de noi contacte. O idee bună, și o organizare și mai bună, merită cu siguranță apreciere din partea tuturor celor prezenți.

Reprezentantul Bioveta la eveniment și autorul articolului,

MVDr. Martin Vodinský

Director de afaceri pentru Republica Cehă și șef de marketing.

 

   

   Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B