RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Strânsa colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara continua.

Prima pagină Noutăți Actualitați Strânsa colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara continua.

4.12.2023

Strânsa colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara continua. “Astăzi, 27.11.2023 compania Bioveta Romania în strânsă colaborare cu Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe ale Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, am organizat o întâlnire interactivă cu studenții din anul terminal, viitorii medici veterinari, ocazie cu care au fost abordate următoarele teme:

 “OPTIMIZAREA PROTOCOALELOR DE IMUNIZARE A CELOR MAI COMUNE PATOLOGII LA CÂINE” și “PREZENTAREA PORTOFOLIULUI DE PRODUSE DESTINAT ANIMALELOR DE COMPANIE – NOUTĂȚILE TOAMNEI ANULUI 2023” dar și prezentarea brandului Bioveta.

Tradiția continua la Timișoara, unde ne aflăm la a 5 -a  întâlnire cu viitorii medici veterinari, întâlniri care au avut ca și scop familiarizarea studenților cu produsele noastre disponibile pe piața din România.

Suntem bucuroși să vedem atât de mult interes și deschidere către nou din partea dumneavoastră, și vă mulțumim că ne-ați onorat cu o prezență atât de mare, având în fața noastră peste 100 de studenți, viitori medici veterinari, și ne dorim ca și pe viitor să împărtășim informații și experiențe profesionale din domeniul medicinei veterinare.

Echipa Bioveta România vă mulțumește pentru  participare și buna colaborare!”

 Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B