RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

VETFAIR 2024

Prima pagină Noutăți Actualitați VETFAIR 2024

17.4.2024

VETFAIR 2024 Anul acesta, pentru a douăzeci și doua oară, orașul Hradec Králové a găzduit cea mai mare expoziție veterinară din Republica Cehă - VETfair. În perioada 12-13 aprilie 2024, acest oraș a devenit centrul de top al medicinei veterinare pentru mii de vizitatori și am fost din nou acolo! În plus, Bioveta a fost sponsorul general al unui seminar profesional al Societății Cehe a Medicilor Veterinari – Specialiști în Bolile Suinelor (CPVS), pe tema actuală a bolilor diareice la purcei.

Ca și în anii precedenți, expoziția noastră a fost amplasată în cel mai mare spațiu expozițional din Centrul de Congrese Aldis. În mod tradițional, oaspeții puteau degusta o bere cehă excelentă, șuncă afumată, să încerce o gamă largă de oferte profitabile ale produselor noastre, să participe la seminarii interesante la care Bioveta a fost partener sau să cunoască câteva noutăți din domeniu, pe care le-am pregătit pentru voi, medicii veterinari.

Bioveta a lansat pe piața Ceha două produse noi. Primul a fost vaccinul unic BIOSUIS Entero, care protejează purceii împotriva celor mai importante cauze ale bolilor diareice, iar al doilea a fost Cefamam LC pentru tratamentul inflamației acute și cronice a glandei mamare în timpul lactației.

Vă mulțumim tuturor pentru vizită și suntem onorați să vă avem ca parteneri și clienți fideli de ani de zile.

Vă așteptăm cu drag la standul Bioveta!

 

   

   Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B