RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

BIOVETA A PARTICIPAT LA O SERIE DE SEMINARII ÎN PAKISTAN

Prima pagină Noutăți Actualitați BIOVETA A PARTICIPAT LA O SERIE DE SEMINARII ÎN PAKISTAN

19.5.2024

BIOVETA A PARTICIPAT LA O SERIE DE SEMINARII ÎN PAKISTAN În perioada 4-13 mai, directorul nostru regional MVDr. Jiří Neužil a vizitat Pakistanul. A fost un eveniment mult așteptat, îndelung pregătit de către distribuitorul nostru din Lahore, compania SNAM. Turneul de prelegeri a debutat în orașul Karachi, unde s-a desfășurat un seminar despre imunitatea și vaccinarea câinilor și pisicilor, la care au participat 146 de medici veterinari locali din cel mai mare oraș al țării.

Programul de seminarii pregătit a continuat în orașul pakistanez Hyderabad, cu medici veterinari pentru păsări. Pe lângă introducerea gamei noastre de vaccinuri ORNI, Dr. Neužil s-a concentrat în prelegerea sa pe bronșita infecțioasă, deoarece în lunile următoare urmează să fie înregistrat în Pakistan vaccinul Bioveta Ornibron H120 + D274.

Din sudul țării, directorul nostru regional a zburat apoi la Gujranwala, unde a avut loc un alt seminar despre vaccinarea câinilor și pisicilor, care s-a bucurat din nou de un real interes din partea medicilor veterinari locali. Sala celui mai mare hotel din oraș a fost absolut plină!

Ultimul seminar a avut loc la Lahore, sediul distribuitorului nostru local, SNAM. Seminarul a fost foarte interesant, reușind să reunească două grupuri de veterinari care, de regulă, se întâlnesc separat. Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 150 de specialiști veterinari de la toate nivelurile de experiență profesională.

Întrebările au fost în mare parte legate de profilaxia și terapia tulpinilor de parvovirusuri și leptospire canine identificate. De asemenea, au existat întrebări cu privire la temperatura de transport și depozitare a vaccinurilor, întrucât la acel moment temperatura în Pakistan ajungea până la 42°C. Au mai fost intrebări surprinzătoare despre boala Lyme si, bineînțeles rabia.

În final, dorim să mulțumim organizatorului turneului, SNAM, pentru că suntem convinși că nu a fost ușor să organizeze patru evenimente mari într-o singură săptămână  din punct de vedere al timpului, al suportului logistic cât și ca sprijin financiar. Vizitele la clinicile veterinare locale, care adesea nu sunt inferioare clinicilor de top de la nivel european, au fost, de asemenea, foarte benefice pentru direcția ulterioară a utilizării produselor Bioveta în Pakistan.

 

     



Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B