RO - Rumunská CZ - Česká EN - Anglická SK - Slovenská PL - Polská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
RO - Rumunská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • SK - Slovenská
  • PL - Polská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Mulțumire pentru 2020

Prima pagină Noutăți Actualitați Mulțumire pentru 2020

1.2.2021

Mulțumire pentru 2020 Aș dori să vă mulțumesc pentru sprijinul.

Dragi medici veterinari și clienți,

Aș dori să vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră și pentru atitudinea pozitivă de care ați dat dovadă prin achiziționarea produselor societății Bioveta a.s, precum și pentru răbdarea acordată în anul 2020, care a fost pentru noi toți un an dificil din cauza luptei împotriva pandemiei Covid-19.
Stilul de viață s-a schimbat, au venit măsurile guvernamentale, iar cu cât călătoriile au devenit mai dificile, cu atât ne-am atașat și ne-am adaptat mai mult la viața online.

Permiteți-mi să vă dau doar câteva exemple care ilustrează modul în care viața s-a schimbat în cadrul societății Bioveta a.s în anul 2020.

Am observat o schimbare semnificativă privind consumul de măști, fiind constatată o creștere cu 120% față de anul 2019, termenele de livrare au fost prelungite pentru transportul aerian și pentru transportul de marfă din cauza restricțiilor asupra traficului mondial, departamentul nostru de control al calității a trebuit să elaboreze și să implementeze măsuri împotriva pandemiei în cadrul tuturor departamentelor companiei , iar contractele cu partenerii noștri de afaceri s-au limitat la videoconferințe.
Chiar și toate aceste evenimente nu ne-au împiedicat să producem produse medicinale veterinare și vaccinuri Bioveta  care v-au ajutat în practica dumneavoastră veterinară de zi cu zi, pe tot parcursul anului 2020.



Share: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B